cancel
Facebook Tickets

Hasse de Moor

 

 

Hasse de Moor, ook bekend als “Monkeyboy”, is een 19-jarige Nederlandse DJ/producer. Ondanks zijn leeftijd heeft hij al een lange lijst aan internationale DJ’s die zijn tracks supporten. Namen zoals Diplo, Skrillex, DJ Snake, Dillon Francies, Deorro, GTA, Chuckie, Valentino Khan and Bro Safari draaien tracks zoals ‘Capoeira’ en ‘C.R.A.N.K.’ overal ter wereld.

Hasse is als producer zowel ongeduldig als creatief van geest. Zijn vooruitstrevendheid heeft ervoor gezorgd dat hij dit jaar al verschillende tracks, remixes en bootlegs uitgebracht heeft.
Startend met zijn bootleg voor Valentino Kahn’s ‘Make Some Noise’, met een flink dosis support van Valentino zelf, gevolgd door ‘C.R.A.N.K.’, die een grote buzz op internet genoot, en eindigend met ‘Time Out’ en ‘Melaza’, waarvan de laaste een collab is met de Dominicaanse Mad Decent-producer Happy Colors. Daarnaast heeft Hasse succesvolle remixen gemaakt van Yellow Claw’s ‘Run Away’ en DJ Snake’s ‘Middle’. Met zijn nieuwe EP ‘Buck Wild’ die uitgebracht is op Steve Aoki’s Dim Mak én zijn signing op het grootse Spinnin’ Records, trekt Hasse de Moor de aandacht van velen.

Zelfs NEST HQ, het media initiatief van Skrillex, beschrijft Hasse’s muziek als “zo krankzinnig dat het fascinerend is om naar te luisteren. Hij gaat grenzen en comfort zones te buiten.” Evenals Nest HQ, houden de industrie en zijn trouwe following elke stap van Hasse in de gaten.

Zijn authenticiteit binnen de elektronische muziek, gecombineerd met een duidelijke en professionele visie, maken Hasse de Moor een pionier pur sang. Als zijn “slaapkamer producties” al beter zijn dan wat anderen gewaardeerde artiesten afleveren met professionele apparatuur, kun je er donder op zeggen dat er nog veel moois komen gaat. Hasse de Moor is zonder twijfel een van de nieuwe generatie top-artiesten.