cancel
Facebook Tickets

2e DEVENTER KONINGSFESTIVAL 26&27 APRIL

Het tweedaagse festival begint op Koningsnacht, waarvoor de ticketverkoop start op 15 februari. Koningsdag is gratis toegankelijk voor jong en oud!

Vorig jaar was een succes, daarom pakken we het dit jaar groter aan. Zo breiden we het terrein uit van Fooddock tot aan DOK H2O. Op het Havenplein zetten we een grote tent neer, zodat we zowel op Koningsnacht als Koningsdag droog het Koningsfeest kunnen vieren!

 

KONINGSNACHT

Op 26 april vieren we feest in de grote tent op het Havenplein, van 18:00 uur tot 00:00 uur. De eerste line-up namen zijn net bekend gemaakt. Niemand minder dan Dyna zorgt er voor dat het net opgebouwde tentdak eraf gaat en de heren van Giocatori hosten de stage! Meer namen zullen volgen… Daarvoor houd je Facebook, Instagram en website in de gaten.

Ticketverkoop voor Koningsnacht start op 15 februari.
Earlybird tickets €7,50 | Reguliere tickets €9,50 |  Deurverkoop €15,-

 

KONINGSDAG

Op 27 april is onze koning jarig en dit vier je op het Deventer Koningsfestival met lekker eten, fijne muziek en optredens en een heleboel gezelligheid. Het programma is voor jong en oud en entree is gratis! Line-up voor het dagprogramma volgt binnenkort.

Blijf de website en socials van het Deventer Koningsfestival checken voor nieuws en updates:
➜ www.facebook.com/deventerkoningsfestival
➜ www.instagram.com/deventerstadsfestival

 

Het Deventer Koningsfestival is een initiatief van het Deventer Stadsfestival, DB Label en Fooddock. Wij zien je graag op 26 & april!